Werken bij De Tester in Amsterdam

Inclusief Post-Hbo Opleiding van Your Ability!

De tester

De Tester: Waar Technologie en Visie Samenkomen

Welkom bij De Tester, waar wij geloven dat technologie de drijvende kracht is achter vooruitgang. Onze missie is om bedrijven te empoweren door middel van innovatieve oplossingen, waarbij we de nieuwste technologieën omarmen om zakelijke processen te optimaliseren en te versterken. Bij De Tester streven we ernaar om de digitale transformatie te leiden en bedrijven in staat te stellen hun volledige potentieel te benutten.

Onze missie bij De Tester is duidelijk
We willen bedrijven empoweren door innovatie. We geloven dat technologische vooruitgang de sleutel is tot succes in de moderne zakelijke wereld. Door het bieden van cutting-edge oplossingen en het omarmen van digitale transformatie, streven we ernaar organisaties te helpen floreren in een snel veranderende omgeving. Ons toegewijde team van experts staat klaar om bedrijven te begeleiden op hun reis naar groei en efficiëntie.

Werken bij De tester

“Geweldig! Net een fantastisch gesprek gehad met mijn potentiële nieuwe werkgever bij De Tester, waar ik meteen een demonstratie kon geven van mijn kennis als functioneel applicatiebeheerder. Bij De Tester draait alles om het optimaliseren van processen met behulp van AFAS. En het beste deel? De inzet van mijn expertise is als het uitdelen van gratis cadeautjes!

Over De Tester

De Tester is dé organisatie waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten, en waar jouw expertise als functioneel applicatiebeheerder centraal staat. De focus ligt op het gebruik van AFAS om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Bij De Tester ben je omgeven door een innovatieve en technologisch gedreven omgeving, waar we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Wat staat je te wachten?

Als functioneel applicatiebeheerder bij De Tester krijg je de kans om je eigen netwerk op te bouwen en jezelf te positioneren als een expert op het gebied van AFAS-applicaties. Je gaat aan de slag met het optimaliseren van processen en het implementeren van innovatieve oplossingen. Jouw rol omvat het gebruik van automatiseringstools om leads op te volgen en je expertise te delen via demo’s en klantbezoeken. Je hebt de vrijheid om te onderhandelen en als ondernemer te opereren, met als beloning de voldoening van het succesvol sluiten van deals en tevreden klanten.

Waarom ben jij de functioneel applicatiebeheerder die wij zoeken?

Of het nu gaat om het beheren van applicaties, het oplossen van complexe vraagstukken of het streven naar perfectie: jij wilt altijd excelleren;
Je bent een communicatieve professional met ambitie en drive;
Je bent enthousiast om hoge verwachtingen te overtreffen;
‘Hands-on mentaliteit’ is jouw credo;
Je bent gedisciplineerd, stressbestendig en klantgericht.

Wat krijg jij?

Een salaris van €2500,- op basis van 40 uur;
Mogelijkheden tot groei in een snel evoluerend techbedrijf;
Verschillende incentives die jouw inzet waarderen;
De mogelijkheid tot een post-hbo opleiding, gefinancierd door De Tester;
Persoonlijke coaching van experts uit het vakgebied;
Een inspirerende werkplek bij De Tester, gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van het dynamische team bij De Tester, waar jouw expertise als functioneel applicatiebeheerder centraal staat en elke dag voelt als het uitdelen van waardevolle cadeautjes!

De week begint bij De Tester met een energieke kickstart. Onze functioneel applicatiebeheerder komt binnen, begroet het team met een glimlach en zet de dag in gang met een sterke kop koffie. Na een korte teammeeting, waarin de lopende projecten worden besproken, gaat onze held aan de slag. De ochtend staat in het teken van het finetunen van AFAS-processen, waardoor de systemen naadloos op elkaar aansluiten. De middag wordt afgesloten met een brainstormsessie, waarbij nieuwe ideeën worden ingebracht om de workflow te optimaliseren.
Vandaag staat in het teken van demonstraties. Onze functioneel applicatiebeheerder bereidt zich voor op een demo voor een potentiële klant. Vol zelfvertrouwen en met een vleugje humor laat hij zien hoe AFAS het bedrijf van de klant naar nieuwe hoogtes kan tillen. Na de succesvolle demo volgt een teamlunch, waar collega’s de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en ervaringen te delen. De middag wordt afgesloten met een paar delightful discussions over de nieuwste ontwikkelingen in applicatieland.
 
Woensdag is Wanderlust Wednesday bij De Tester. Onze functioneel applicatiebeheerder krijgt de kans om klanten te bezoeken en hun werkomgeving in kaart te brengen. Een korte roadtrip naar een klant biedt niet alleen de gelegenheid om de applicatiebehoeften beter te begrijpen, maar ook om een sterke band op te bouwen. Na de klantbezoeken keert onze held terug naar kantoor met nieuwe inzichten en een glimlach op het gezicht.
Op Think Tank Thursday worden alle creatieve breinen bij De Tester samengebracht. Onze functioneel applicatiebeheerder is de drijvende kracht achter innovatieve oplossingen. De dag begint met een uitdagende brainstormsessie waarbij ideeën over de toekomst van AFAS worden uitgewisseld. Na de lunch worden de plannen concreet gemaakt en gaat het team aan de slag om de ideeën tot leven te brengen.

Het einde van de week nadert, maar bij De Tester wordt er op Finish Strong Friday nog een laatste sprint ingezet. Onze functioneel applicatiebeheerder neemt deel aan een feedbacksessie met het sales team om ervaringen van klanten te bespreken. De middag staat in het teken van het afronden van projecten en het voorbereiden van rapportages voor het management. De week wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij successen worden gevierd en nieuwe plannen worden gesmeed voor de komende week.

Zie jij die uitdagende baan wel zitten?

Joen Meis gaat graag met je in gesprek!
Solliciteer meteen op de vacature of neem contact met hem op via 06 – 50128910 of info@yourability.nl