Wij willen het beste uit jou halen.

Hardskills

Binnen de AFAS HR & Payroll-modules komen hardskills tot leven, waardoor de complexe wereld van human resources en salarisadministratie moeiteloos wordt beheerst. Met krachtige functionaliteiten stroomlijnt AFAS salarisadministratie, belastingbeheer en vergoedingen. Wet- en regelgeving vormt geen hindernis meer; de software is jouw betrouwbare gids, altijd up-to-date en in overeenstemming met de laatste regelgeving.

Softskills

Communicatieve vaardigheden staan centraal, waarbij het vermogen om complexe technische informatie begrijpelijk over te brengen een essentiële troef is. Functioneel applicatiebeheerders bij AFAS zijn meer dan alleen techneuten; ze zijn ook meesters in verwachtingsmanagement, waarbij ze bruggen bouwen tussen gebruikers, IT-teams en leidinggevenden.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Your Ability staat niet alleen de optimalisatie van systemen centraal, maar ook de continue groei en ontwikkeling van de functioneel applicatiebeheerders zelf. Met een toewijding aan zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling worden er uitgebreide trainingen aangeboden om de vaardigheden en kennis van teamleden naar nieuwe hoogten te tillen.

Post-Hbo (AFAS) Functioneel Applicatiebeheer

Dompel jezelf in de wereld van Functioneel Applicatie Beheer met onze post-hbo (AFAS) opleiding. In slechts 6 á 7 maanden, met wekelijkse bijeenkomsten, leiden wij je naar een erkend diploma. 

Onze praktijkgerichte aanpak stelt je in staat om de opgedane kennis direct toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Een week later heb je de kans om je ervaringen te delen en te evalueren met je collega’s. 

Wat deze post-hbo echt onderscheidt, zijn de docenten. Ze delen niet alleen hun diepgaande kennis, maar nemen je ook mee op basis van hun uitgebreide werkervaring. Elk van hen brengt een unieke expertise in, waardoor je kunt profiteren van diverse perspectieven.

Kies voor een opleiding die niet alleen leidt tot een diploma, maar ook tot direct toepasbare vaardigheden en waardevolle connecties in de industrie. Schrijf je vandaag nog in voor onze post-hbo Functioneel Applicatie Beheer en zet de volgende stap in je carrière!

Vragen?

Your Ability

Beschikbaar van 09:00 – 17:00
Kleine Koppel 26, Amersfoort
033 303 5550 info@yourability.nl