Maak kennis met Your Ability.

Ieder jaar studeren duizenden commerciële studenten af. Klaar voor de start van hun carrière, met flinke drive. Het enige wat mist? Werkervaring. Tijdens de opleiding zijn ze globaal klaargestoomd, maar direct toepasbare commerciële skills ontbreken nog.

Wij willen het beste uit jou halen.

Wij zijn Your Ability.

Wij houden van Sales. 
Sales die mensen aanzet. Sales die doorgrondt. Sales die jouw volgende stap zet.

Een succesvol salesteam is daarmee misschien wel dé belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle organisatie.

En dat is precies de missie van Your Ability: B2B sales teams helpen succesvol te worden en te blijven. Daarbij specialiseren we ons in de belangrijkste factor binnen B2B salesteams: de mensen.

0 +
Geplaatste talenten
0 +
Tevreden werkgevers

Cijfers spreken voor zich.

Maak kennis met het Your Ability team.

Begrijpen wat mensen drijft, wat ze willen bereiken en koppelen aan de juiste kansen is de rode draad in mijn loopbaan. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling waarvan 10 jaar een eigen Recruitment organisatie.

Commercie is mij dan ook zeker niet vreemd. In 2019 heb ik de stap naar Your Ability gemaakt. Naast het vinden en bemiddelen van mensen richting het bedrijfsleven gaat Your Ability een stapje verder. Mensen daadwerkelijk verder ontwikkelen middels opleiding en coaching.

Joen Meis – General Manager

Ik ben ruim 20 jaar actief in het salesvak, en combineer dit al een aantal jaren met een baan als hoofddocent Sales bij de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Daarnaast publiceer ik boeken en artikelen.

“Niet de sterksten zullen overleven, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen”

Deze quote van Darwin slaat wat mij betreft de spijker op zijn kop als je kijkt naar het salesvak. Want dat verandert momenteel razendsnel. Ik focus me dan ook op het helpen van sales professionals om succesvol mee te groeien met die veranderingen. Daarbij combineer ik graag nieuwe manieren van denken met praktische handvatten waarmee je de volgende dag aan de slag kunt

Stefan Renkema – Hoofddocent Sales

Weet jij al wat jij wilt worden wanneer je later groot bent? Een vraag die ik met regelmaat stel, maar waar ik lange tijd eigenlijk zelf geen antwoord op had.

Na 20 jaar en vele banen verder, weet ik dat mijn passie ligt bij het optimaal laten presteren van sales teams om zo de organisatiedoelstellingen te behalen. En eerlijk gezegd, met name bij het ontwikkelen van sales professionals, want die ontwikkeling zorgt voor succes en mag nooit stilstaan!

Danny Miog – Business Manager

leer ons kennen tijdens een kennismaking