Wij zijn Your Ability

Ons verhaal

Wij willen het beste halen uit mensen die talent hebben voor commercie.

Hoe we dat doen? We vinden de meest gemotiveerde commerciële mensen van Nederland: de high potentials. We leiden hen op én verbinden hen aan organisaties waar ze goed uit de verf komen. We ondersteunen met passende opleidingen die aansluiten bij het werkveld. Daarnaast hebben we een waardevol netwerk van commerciële professionals, die de high potentials vanaf de zijlijn coachen. Alles komt samen in onze gouden formule: het Your Ability Program. Hiermee helpen wij bij een betere ontwikkeling van commerciële carrières en dragen we bij aan betere resultaten op commerciële afdelingen!

Het unieke van Your Ability komt samen in ons speciale programma om commerciële talenten te helpen alles uit hun carrière te laten.
Onze Your Ability Business school ontwikkelt geaccrediteerde opleidingen en de colleges worden gegeven door professionals uit het werkveld.
Wij verbinden gemotiveerde mensen met ambitieuze organisaties. Zo creëren we betere commerciële carrières en dus betere commerciële resultaten.

Contact

Aanmelden

Brochure aanvragen