Wij zijn Your Ability

Over ons

Onze formule: geen geheim, wel een succes!

Als er niets verkocht wordt, gebeurt er in de meeste organisaties ook helemaal niets.
Een succesvol salesteam is daarmee misschien wel dé belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle organisatie. En dat is precies de missie van Your Ability: B2B sales teams helpen succesvol te worden en te blijven. Daarbij specialiseren we ons in de belangrijkste factor binnen B2B salesteams: de mensen.

Toegang tot talent

We zijn gewoon goed in het vinden van commercieel talent dat past bij de cultuur van onze klanten. Dat doen we onder andere door de combinatie van ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en ons uitgebreide netwerk binnen diverse hogescholen in Nederland. Door onze activiteiten op deze hogescholen, ontmoeten we commercieel talent al in vroeg stadium. En zij ons! Door hun ontwikkeling actief te volgen kunnen we snel en effectief schakelen als onze klanten nieuw talent voor hun salesteam zoeken.

Ik zoek commercieel talent!

 

Uniek opleidingsprogramma 

Voor de meeste werving & selectiebureaus houdt hun werk op als de kandidaat is geplaatst. Bij Your Ability niet!

Een belangrijke reden voor onze aantrekkingskracht op commercieel talent is namelijk ons unieke opleidingsprogramma. Dit programma duurt 6 maanden en zorgt ervoor dat onze commerciële starters een vliegende start maken in hun sales carrière. Onze topdocenten zorgen wekelijks voor hoogwaardige bijeenkomsten. En doordat alle docenten beschikken over uitgebreide praktijkervaring, kunnen deelnemers de opgedane kennis en vaardigheden vaak de volgende dag al toepassen in hun werkzaamheden. Daardoor maken de deelnemers een veel steilere leercurve door en zien onze klanten een snelle ROI op hun investering. Deelnemers ervaren het bovendien als een extra plus dat de opleiding officieel is geaccrediteerd. Daardoor voegen zij namelijk een erkend diploma toe aan hun CV.

Ik wil meer weten over de opleidingen!

 

Ook los te volgen

Het opleidingsprogramma is ook te volgen door deelnemers die niet via Your Ability zijn bemiddeld. We merken steeds vaker dat onze sales managers ook andere sales medewerkers uit hun team deze opleiding willen laten volgen. Zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen.

Ik wil meer weten over de opleidingen!

 

Coaching van businessprofessionals 

Naast onze opleidingen bieden we bovendien de mogelijkheid om sales talenten te coachen. Bij de start van een carrière in sales komt er vaak veel tegelijk op iemand af: nieuw team, nieuwe producten/diensten en nieuwe klanten.

Onze coaches helpen onze talenten hierin hun weg te vinden. Door met ze te sparren, ze te prikkelen of juist af te remmen. Ze werken daarbij uiteraard nauw samen met u als salesmanager. Zo zorgen we samen voor de optimale omstandigheden waarin deze talenten kunnen presteren.

Ik zoek een coach!

Onze formule: geen geheim, wel een succes!

Ook weten hoe we jouw sales team kunnen helpen? Laat het hieronder weten.  We vertellen je graag meer over hoe we werken!

Ik wil meer weten!

Het unieke van Your Ability komt samen in ons speciale programma om commerciële talenten te helpen alles uit hun carrière te halen.
Onze Your Ability Business school ontwikkelt geaccrediteerde opleidingen en de colleges worden gegeven door professionals uit het werkveld.
Wij verbinden gemotiveerde mensen met ambitieuze organisaties. Zo creëren we glansrijke carrières en dus betere commerciële resultaten.

Contact

Aanmelden post-hbo

Brochure aanvragen