Wij zijn Your Ability

Over ons

Historie

Your Ability is opgericht in 2016 door Bart Faken. En niet zo maar. Dankzij een kleine 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en na aan het roer te hebben gestaan van diverse organisaties op dit gebied, had hij helder op het netvlies waar er een aanvullende behoefte ligt in deze branche. Hij had namelijk haarscherp in de gaten dat er een gat zit tussen de kennis en vaardigheden van commercieel afgestudeerden en de skills en competenties die het huidige bedrijfsleven vragen. Dit resulteerde in Your Ability: Wij bemiddelen startend talent in de commerciële vakgebieden: Sales- en Accountmarketing.

Missie

Your Ability wil van startende talenten professionele experts maken en deze verbinden aan organisaties om ze zo samen succesvoller maken. Enerzijds door deze ambitieuze en gedreven talenten aan ons te binden en er samen met behulp van coaching, begeleiding en een post-hbo opleiding het beste uit zichzelf te laten halen en verder te laten ontwikkelen. Daarnaast staan we nauw in contact met onze stakeholders in het bedrijfsleven zodat we precies weten wat er speelt en daardoor perfect in kunnen spelen op hun wensen en behoeften. Zo vormen we de perfecte schakel tussen het studenten- en bedrijfsleven en genereren we optimaal rendement.

Visie

Your Ability wil de commerciële wereld succesvoller en vernieuwend maken door de talenten van de vandaag te maken tot de professionals van de toekomst op het gebied van Sales en Marketing en daarmee impact maken in het bedrijfsleven.

Jouw commerciële team verbeteren

Onze formule: geen geheim, wel een succes

Wil jij de kennis en kunde van jouw medewerkers op de sales- en digital marketingafdeling naar een hoger niveau tillen, maar heeft jouw organisatie hier niet de tijd en middelen voor? Of heb je moeite om gemotiveerde talenten aan te trekken? Bij Your Ability ben je aan het juiste adres. Wij weten naar welke kennis, vaardigheden en persoonlijke skills jij op zoek bent. We kunnen jouw medewerkers hierin opleiden, of we vinden nieuwe high potentials voor jouw team!

 

 

 

 

 

Het unieke van Your Ability komt samen in ons speciale programma om commerciële talenten te helpen alles uit hun carrière te halen.
Onze Your Ability Business school ontwikkelt geaccrediteerde opleidingen en de colleges worden gegeven door professionals uit het werkveld.
Wij verbinden gemotiveerde mensen met ambitieuze organisaties. Zo creëren we glansrijke carrières en dus betere commerciële resultaten.

Contact

Aanmelden post-hbo

Brochure aanvragen