Een plek waar kennis en capaciteit samenkomen!

Bemiddeling, opleiding, ondersteuning en begeleiding.

Your Ability.

Klaar voor de start van hun carrière, met flinke drive. Het enige wat mist? Werkervaring. Tijdens de opleiding zijn ze globaal klaargestoomd, maar direct toepasbare skills ontbreken nog.

Wij willen het beste uit jou halen.

Wij zijn Your Ability.

Wij houden van persoonlijke ontwikkeling en de connectie met de praktijk. Binnen de opleidingen leggen bij de focus op de hard- en softskills. Daarnaast stellen wij jouw professionele zelfvertrouwen centraal. 

Na het volgen van het Your Ability traject kan jij jezelf een echte HR-business partner noemen. Jij hebt kennis over HR- en Payroll processen en ben eindverantwoordelijk voor de inrichting van deze processen.

Geplaatste talenten
0 +
Tevreden werkgevers
0 +

Cijfers spreken voor zich.

Maak kennis met het Your Ability team.

Begrijpen wat mensen drijft, wat ze willen bereiken en koppelen aan de juiste kansen is de rode draad in mijn loopbaan. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling waarvan 10 jaar een eigen recruitment organisatie.

In 2019 heb ik de stap naar Your Ability gemaakt. Naast het vinden en bemiddelen van mensen richting het bedrijfsleven gaat Your Ability een stapje verder. Mensen daadwerkelijk verder ontwikkelen middels opleiding en coaching.

Joen Meis – General Manager

leer ons kennen tijdens een kennismaking