Werken met passie en focus.

Missie

YourAbility gelooft in talentvol verbinden. Wij koppelen de intrinsieke ontwikkelingsbehoefte van klant en medewerker aan elkaar. Deze gemeenschappelijke drijfveer maakt klant en medewerker een team. Met volle overgave samen één gemeenschappelijk commercieel doel realiseren. Dit vraagt om focus, veerkracht en doorzettingsvermogen. Hierdoor worden beide partijen structureel beter, innoveren zij en verhogen zij hun commerciële bijdrage.

Visie

Met gedreven en vooruitstrevende medewerkers realiseert YourAbility commerciële ontwikkeling voor de klant. Hiervoor is begeleiding, coaching en training nodig. Deze hebben we ingebed in ons dagelijkse proces. Het gevolg hiervan zijn klinkende cijfers. Resultaat door groei dus! In de toekomst zien wij onszelf als de meest aansprekende werkgever én het beste opleidingsinstituut gericht op sales- en accountmanagement in één. Als je voor de langere termijn het beste biedt, dit geldt voor alle betrokkenen, ontvang je zelf ook het beste; waarde geven is nemen.

Kernwaarden

De missie en visie worden geborgd door focus, veerkracht en doorzettingsvermogen

Betrouwbaar ondernemen

Ondernemen is doen. Met passie en focus zoeken naar de balans tussen winstgevendheid en het creëren van een toegevoegde waarde in de markt. Continuïteit van de onderneming door een langetermijnvisie, die bestaat uit flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Functioneren als team

Wij werken als één team. Niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar juist ook samen met ons netwerk van opdrachtgevers en partners. Wij richten ons op langetermijnrelaties gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen, open communicatie en eerlijke feedback.

Verantwoording nemen

YourAbility helpt ambitieus gestelde doelen van zowel klant als medewerker te behalen. Hiervoor wordt een netwerk onderhouden van mensen met veel energie, enthousiasme en de bereidheid om het voortouw te nemen. Mensen die bouwen aan relaties op basis van de juiste keuzes.

Trots op onze klanten!