Plezier is winst.

YourAbility Business School

YourAbility biedt twee keer in het jaar jonge salestalenten een opleiding aan. Dit is een gecertificeerde post-hbo opleiding onder leiding van Stefan Renkema MSc. Hiermee leg jij de basis voor jouw succesvolle commerciële carrière. Want terwijl jij ervaring opdoet bij jouw opdrachtgever, werk je tijdens de opleidingsavonden aan jouw saleskennis en analytische- en communicatieve vaardigheden.

Onze klanten weten dat jij bij ons door professionele coaches en docenten wordt begeleid en getraind. Dit geeft hen vertrouwen waardoor zij jou meer vrijheid en uitdaging durven te bieden. Daarom ben jij verzekerd van een goed carrièreperspectief en doorgroeimogelijkheden. Alles wat je leert tijdens de opleiding kun je bij jouw opdrachtgever meteen in praktijk brengen. Buiten de focus op kennis en vaardigheden, richt de opleiding zich op jou als persoon. Samen met jouw coaches ga je op zoek naar jouw intrinsieke motivatie en de betekenis daarvan voor jouw carrière.

Het programma

Wanneer jij start aan de YourAbility Business School en deelneemt aan de opleiding, begint er voor jou een compleet nieuwe fase. Spannend! Hoe gaat de komende periode eruit zien?

Tijdens het programma ben je in vaste dienst bij YourAbility. De opleiding duurt ongeveer een half jaar en focust zich op de drie pijlers: persoon, kennis en skills. Op dinsdagavond zijn de bijeenkomsten gepland. Tijdens iedere bijeenkomst wordt er een specifiek onderwerp behandeld. Je sluit de opleiding af met een formele toets per pijler. Rond je alle toetsen succesvol af? Dan heb je een erkend diploma op post-hbo-niveau op zak!

De weg naar jouw toekomst

Ontwikkeling zien wij als jouw persoonlijke reis. Wij helpen je hierbij met navigeren, zodat jij je volledig kan richten op de reis zelf.

Your Journey bestaat uit

Highway

Het hoofdpad wordt door het team van deelnemers bewandeld. Samen ervaringen uitwisselen, verwonderen en probleemstellingen definiëren. De actieve trainingsavonden haken hier concreet op in. Datgene wat je leert kun je direct de volgende dag in praktijk brengen. Je weet dus waarvoor je leert!

Subway

De ondergrondse gaat dieper in op jouw individuele behoefte en persoonlijke journey. De subway geeft je de mogelijkheid om jouw unieke kracht te versterken en je ontwikkelpunten extra aandacht te geven. Dit is een individueel traject dat je doorloopt samen met jouw coach en mogelijk een buddy.

Pitstop

Bij een pitstop gaat het niet om de break maar om de effectiviteit van het vervolg. Wanneer je gedetacheerd bent bij een opdrachtgever voer je een project zelfstandig, teamsgewijs of met een buddy uit. Deze opdracht laat je stilstaan bij je opgedane kennis en het vervolg. Je past je opgedane kennis toe in de praktijk én doet kennis op uit de praktijk.

Meetstation

Dit is hét moment om te laten zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt. Je bent toe aan een volgende fase. Een meetstation kent verschillende facetten, die allemaal positief beoordeeld moeten worden. Er wordt op vooraf en duidelijk gedefinieerde indicatoren gemeten. Er is een normstelling per fase. Deze normstelling draait om zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als salesresultaat bij de klant. Ontwikkeling op zowel kwalitatieve- als kwantitatieve salesresultaten.

Trots op onze klanten!