Boost jouw commercie!

Jouw commerciele team verbeteren

Iedere sales- en marketingafdeling staat te springen om commercieel talent. Helaas ervaren organisaties vaak een kloof tussen de mensen die solliciteren, en de behoeften van hun afdeling. Ze missen praktische kennis en de juiste persoonlijke skills. Wil je jouw medewerkers op de sales- en digital marketingafdeling naar een hoger niveau tillen, maar heeft jouw organisatie hier niet de tijd en middelen voor? Of heb je moeite om nieuwe, goede mensen aan te trekken? Bij Your Ability ben je aan het juiste adres. Wij weten naar welke kennis, vaardigheden en soft skills jij op zoek bent. We kunnen jouw medewerkers hierin opleiden, of we vinden nieuwe high potentials voor jouw team!

 

Ieder jaar studeren duizenden commerciële starters af. Ze zijn globaal klaargestoomd, maar de nodige skills ontbreken nog. Ze missen nét de inzichten die voor betere resultaten zorgen. Dat gat vult onze Your Ability Business School op met geaccrediteerde post-hbo opleidingen. De lesinhoud baseren we op input die wij vanuit organisaties én medewerkers krijgen. De materie is daardoor direct toepasbaar op de werkvloer.
Wij hebben een neus voor high potentials, oftewel: ruwe diamanten. Hoe we die vinden? Door ons relevante netwerk van startende én ervaren mensen in de sales en digital marketing. We weten waar organisaties en kandidaten naar zoeken, en kunnen zo een goede match maken. Laat het werven van goede mensen daarom aan ons over en plaats jouw vacature bij Your Ability. We gaan graag voor je aan de slag!
Ik maak mezelf waardevoller op de arbeidsmarkt: ik specialiseer me in het salesvak, behaal een post-hbo opleiding én doe fulltime werkervaring op. –  Wouter Hafkamp

Sales of digital marketing?

Wij bieden twee soorten programma’s aan: het Your Ability Sales Programme en het Your Ability Marketing Programme. Bij ieder programma hoort een passende post-hbo opleiding: Sales & Accountmanagement of Digital Marketing. Onze opleidingen sluiten perfect aan bij het werkveld. Dit maakt dat jij tijdens het college al bedenkt hoe je het morgen op de werkvloer gaat toepassen! Over werkvloer gesproken: wij regelen ook een uitdagende job voor je in een ambitieus salesteam of digital marketingteam. Waarin ga jij je specialiseren?

Contact