YoungCapacity sales gaat verder onder de naam YourAbility

Het eerste jaar voor YoungCapacity sales zit er bijna op. Afgelopen week werd dit gevierd, samen met alle mensen die hebben bijgedragen aan het succes. Bart Faken, directeur, greep dit feestelijke moment aan om de ambities voor 2018 en tevens een naamsverandering bekend te maken. “Ik kan niet ontkennen dat onze huidige naam lijkt op die van een uitzendbureau. Dat kan voor verwarring zorgen”, speechte Faken lachend. De organisatie gaat vanaf januari 2018 verder als YourAbility.

Naamsverandering

De naam YoungCapacity sales heeft Faken een jaar geleden zelf bedacht. De organisatie verbindt salestalenten met opdrachtgevers en biedt daarbij inhoudelijke coaching, fieldmanagement en een Business School aan. Terwijl de accountmanagers (in spé) op het thuishonk in Amersfoort een jaar lang de opleiding volgen en coaching krijgen, brengen zij de opgedane kennis in de praktijk binnen de salesafdeling van één van de klanten. “Wij vinden ambitieus talent (dus capaciteit) en leiden hen op om salesafdelingen van klanten te versterken. De naam lag voor de hand”, aldus Faken.

YourAbility

“In onze beginfase hebben wij heus wel nagedacht over een mogelijke versprekingen met Uitzendbureau YoungCapital. Maar dat het echt tot grote verwarring zou leiden, hadden we niet verwacht. Eigenlijk vinden wij dat een groot compliment! Toch hebben we een eigen identiteit, specifieke waarden én zijn wij geen uitzendbureau. We bestieren de markt op een andere manier dan anderen en vinden onze kracht in het laten samensmelten van detacheren en opleiden. We willen dus, met respect voor andere partijen, niet graag onterecht verward worden met ander soortige arbeidsbemiddelaars. Voldoende redenen om duidelijkheid te scheppen met een nieuwe naam. Deze nieuwe naam, YourAbility, is daarnaast universeler. Gericht op zowel de klant als medewerker”, licht Faken toe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *