OurTalent: Jens

“Hi! Ik ben Jens Tybout. Via YourAbility ben ik gedetacheerd als Junior Accountmanager bij stichting TeamAlert, de grootste jongerenorganisatie van Nederland. Wellicht zegt de naam je niks, maar je kent ze vast en zeker van de verkeersveiligheidsprojecten op scholen en van de ‘BOB-sleutelhangers’ op festivals. In mijn functie onderhoud ik contact met overheden voor subsidie aanvragen en benader ik onderwijsinstellingen en evenementen om de verschillende projecten weg te zetten. Ik werk samen met een leuk club collega’s en er heerst een ontspannen en gezellige sfeer. Aan creativiteit is geen gebrek!”

YourAbility bestaat nog niet heel lang. Hoe vond je het om ‘aan boord te stappen’ en via YourAbility te gaan werken?
“In zee gaan met YourAbility voelde van begin af aan vertrouwd. Het is een jong en klein team en het is mooi om te zien hoe het bedrijf groeit en ontwikkelt. Daarbij geeft een nieuwe onderneming ook veel kansen. Zo wordt mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid gegeven. En door te doen leer je eenmaal wat werkt en wat beter kan.”

Zeg, is Bart (directeur YourAbility) een beetje aardig voor je?
“Met Bart kun je enorm lachen, hij heeft veel mooie verhalen en met al zijn kennis en ervaringen omtrent sales heb ik al veel van Bart kunnen leren. Dus ja, Bart is aardig! Máár hij moet ook wel, ik ben immers een kop groter dan Bart. 😊”

Vertel ons eens een goede tip voor het werken bij/via YourAbility!
“Tafelvoetbal is de volkssport van YourAbility. Training is nodig, maar met twee bierviltjes kom je ook een heel eind. Leg ze onder de poten van de voetbaltafel en zorg dat de tafel afloopt naar het doel van je tegenstander.”

Kom ook bij de club! Bekijk onze vacatures.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *