Post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement

  • Start semester: september & februari
  • Duur: 6 maanden
  • College: dinsdagavond

Post hbo opleiding Sales & accountmanagement

Sales is sterk in ontwikkeling. Digitalisering en verduurzaming zorgen ervoor dat klanten andere dingen van een salesprofessional vragen. Covid-19 heeft deze ontwikkelingen nog eens extra versneld. Stilstaan in je ontwikkeling betekent letterlijk dat je achter gaat lopen.
Je moet jezelf dus continu blijven ontwikkelen. Zodat je waarde kunnen blijven toevoegen voor je klanten én het bedrijf waarvoor je werkt!

Met deze kennis geef je je eigen ontwikkeling een enorme ‘boost’. Samen met de ervaren docenten breng je je huidige vaardigheden naar een hoger niveau. Bovendien leer je nieuwe vaardigheden zoals remote selling, storytelling en visualisatietechnieken en verdiep je je kennis zodat je jouw hele salesproces succesvoller kunt managen.

Is dit iets voor mij?

Dit programma past bij jou als je een commerciële hbo-studie hebt afgerond en tot twee jaar werkervaring hebt in een salesfunctie. Je vindt sales echt een vak en wilt er succesvol in worden. Je vindt het een uitdaging om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe kennis op te doen.

De post hbo opleiding sales& accountmanagement is onderdeel van het Your Ability Programme, een uitdagend programma voor jonge sales professionals. Je kunt de opleiding echter ook volgen als je niet in dit programma zit. Je komt hoe dan ook terecht in een groep ambitieuze sales professionals die hun eigen ontwikkeling serieus nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wat moet ik me er concreet bij voorstellen?

Wanneer je deze opleiding volgt ziet dat er als volgt uit:

Je loopt op dinsdagavond na je werk binnen in ons kantoor in Amersfoort, ergens tussen 17.30 en 18.30 uur. Daar ontmoet je de rest van de deelnemers en eten jullie eerst samen een lekkere warme maaltijd. Daarna pak je een bak koffie of thee en ga je aan de slag.

Je volgt elke avond een ander college waarin je gegarandeerd nieuwe dingen leert. Maar waarin je ook zelf actief meedenkt en -discussieert. Bijvoorbeeld door vragen te stellen, je eigen casussen voor te leggen én jouw input te geven op vragen en casussen van anderen.
Tussendoor is er natuurlijk gelegenheid om te pauzeren en kun je je uitleven aan de voetbaltafel of het dartbord.

Rond 21.30 uur is het college afgelopen en pak je de trein of de auto richting huis, vol met inspiratie om de volgende dag in je werk mee aan de slag te gaan!

Omdat de opleiding geaccrediteerd is doe je aan het einde ervan twee examens. Uiteraard wordt je daar goed op voorbereid! Als alles goed gaat ben je binnen 7 maanden een officieel erkend diploma rijker. Uiteraard vieren we dat moment met een leuk feestje!

Meer weten over de inhoud en kosten van de opleiding?

Vraag brochure aan!

Wil je een kosteloos proefcollege volgen?

Schrijf je in!

Brochure aanvragen

Contact

Adresgegevens

Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
033 303 55 00
[email protected]
  • KvK: 68263260
  • BTW: NL857365964B01
  • IBAN: NL94RABO0317600419
  • BIC: RABONL2U