Post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement

  • Start: 1 september 2020
  • Duur: 6 maanden
  • College: dinsdagavond

Met de post-hbo opleiding Sales & Accountmanagement ga je verder dan alleen de basis van traditionele sales. Je leert nieuwe vaardigheden, zoals social selling, storytelling, growth hacking en visualisatietechnieken. Met deze skills kun jij straks doordacht sales plegen, en zelfverzekerd je werk uitvoeren.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding past bij jou als je een commerciële hbo-studie hebt afgerond en tot twee jaar werkervaring hebt in een salesfunctie. Je hebt de basiskennis van sales onder de knie, en merkt dat je toe bent aan een verdiepingsslag. Simpelweg omdat je beter wil worden in je vak, en klaar bent voor de volgende stap in je salescarrière.

Deze opleiding is onderdeel van het Your Ability Program, maar je kunt de opleiding ook los volgen. Het is daarnaast mogelijk om op meerdere momenten in te stromen. Hierover lees je meer in de brochure.

Daarnaast bieden we deze opleiding aan voor salesteams. Zowel de hele opleiding, als losse onderdelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Colleges en examen

Gedurende een half jaar volg je elke dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur college in Amersfoort. Na elk college volgt een bijhorende opdracht, waarmee je de theorie direct toepast in jouw werk.

Het examen bestaat uit het voeren van een rollenspel en het schrijven van een salesplan. In dit plan toon je aan dat je in staat bent een analyse te maken van je klantportfolio en waardepropositie. Ook laat je zien dat je een onderbouwd én praktisch advies kunt geven. Bij het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je een geaccrediteerd post-hbo diploma!

Studielast en kosten

De colleges, opdrachten en het examen komen uit op een studiebelasting van 220 uur. De investering voor de opleiding, het examen en studiemateriaal bedraagt 4.395 euro. Volg je de opleiding als onderdeel van het Your Ability Program? Dan betaalt jouw werkgever voor de opleiding.

Deadline voor aanmelden

Wil je deze opleiding volgen? Leuk! Schrijf je voor 24 augustus 2020 in. Je kunt je online inschrijven via het onderstaande contactformulier. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Brochure aanvragen

Contact

Adresgegevens

Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
033 303 55 00
info@yourability.nl
  • KvK: 68263260
  • BTW: NL857365964B01
  • IBAN: NL94RABO0317600419
  • BIC: RABONL2U