Post-hbo opleiding Digital Marketing

  • Start: 4 november 2021
  • Duur: 5 maanden
  • College: donderdagavond

Met de post-hbo opleiding Digital Marketing ga je dieper in op de middelen die bijdragen aan sterke online marketing. Je leert te analyseren waar jij je pijlen op moet richten om jouw online doelstellingen te behalen. Naast technische aspecten zoals SEO, SEA en analytics, besteden we ook aandacht aan de psychologische kant van het verhaal. Denk hierbij aan user experience, neuromarketing en creatieve breintechnieken.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding past bij jou als je een hbo-studie hebt afgerond in de richting van marketing of communicatie, en tot twee jaar werkervaring hebt in een marketingfunctie. Je hebt de basiskennis van (een deel van) online marketing, en bent opzoek naar verdieping. Bijvoorbeeld omdat je een stap wil maken in je carrière, of omdat je een volwaardige sparringpartner wil zijn voor eventuele marketingpartners waarmee je samenwerkt.

Deze opleiding is onderdeel van het Your Ability Programme, maar je kunt de opleiding ook los volgen. Daarnaast bieden we deze opleiding aan voor digital marketingteams. Zowel de hele opleiding, als losse onderdelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tijdens de opleiding

Gedurende een half jaar volg je elke donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur college in Amersfoort. Na elk college volgt een bijhorende opdracht, waarmee je de theorie direct toepast in jouw werk.

Het examen bestaat uit het schrijven van een optimalisatieplan. Je laat hiermee zien dat je de huidige inzet van online marketing kunt analyseren, en vervolgens de vertaalslag kunt maken naar concrete optimalisatiepunten.

Studielast en kosten

De colleges, opdrachten en het examen komen uit op een studiebelasting van 220 uur. De investering voor de opleiding, het examen en studiemateriaal bedraagt 4.295 euro. Volg je de opleiding als onderdeel van het Your Ability Programme? Dan betaalt jouw werkgever voor de opleiding.

Deadline voor aanmelden

Wil je deze opleiding volgen? Leuk! Schrijf je voor 22 oktober 2021 in. Je kunt je online inschrijven via het onderstaande contactformulier. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Aanmelden post-hbo

Brochure aanvragen

Contact

Adresgegevens

Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
033 303 55 00
[email protected]
  • KvK: 68263260
  • BTW: NL857365964B01
  • IBAN: NL94RABO0317600419
  • BIC: RABONL2U