Masterclasses Advanced Selling

  • Aantal masterclasses: 6
  • Masterclassavond: donderdagavond

Advanced Selling: jezelf gericht verder ontwikkelen!

Met het advanced selling programma kun je jezelf heel gericht te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van korte, krachtige masterclasses waarin je door experts wordt uitgedaagd om nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren. Voor je klanten en daarmee ook voor je eigen organisatie. Maar je kunt jezelf ook ontwikkelen door te kiezen voor een persoonlijke coach die je uitdaagt om je eigen kwaliteiten beter te herkennen en in te zetten.

Is dit iets voor mij?

Dit programma past bij jou als je een commerciële hbo-studie hebt afgerond en tot vier jaar werkervaring hebt in een salesfunctie. Je hebt het salesvak al aardig onder de knie, maar wilt je graag nieuwe vaardigheden leren of nieuwe kennis opdoen. Of omdat je klaar bent voor de volgende stap in je salescarrière

Het advanced selling programma is onderdeel van het Your Ability Programme, een uitdagend programma voor jonge sales professionals. Maar je kunt de masterclasses ook volgen als je niet in dit programma zit. Je komt hoe dan ook terecht in een groep ambitieuze sales professionals.
Daarnaast bieden we deze masterclasses ook ‘incompany’ aan voor salesteams. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Masterclasses: kies zelf welke je wilt volgen!

Elke masterclass bestaat uit twee sessies van drie uur. Je kiest zelf welke masterclass(es) je wilt volgen. Je kunt dus elke combinatie maken. Komend voorjaar bestaat het programma uit de volgende zes masterclasses:

  1. Gedragspsychologie, persuasive communication & behavior change
  2. Sales & Design thinking skills
  3. Remote selling & Presenteren
  4. Sales proces & Growth hacking
  5. Advanced social selling
  6. Winnend commercieel schrijven

Persoonlijke coaching

Steeds meer salesprofessionals maken gebruik van een coach. Iemand om mee te kunnen sparren, die je een spiegel voorhoudt. En dat is niet voor niets. Coaching is een investering in jezelf die zich altijd uitbetaalt, niet alleen voor jezelf maar ook voor de organisatie waarvoor je werkt. Zeker voor jonge sales professionals kan een goede coach aan het begin van hun carrière enorm veel opleveren!

Het Advanced Selling programma biedt daarom de mogelijkheid tot persoonlijke coaching. Het coaching traject bestaat uit 4 individuele sessies met een persoonlijke coach, aangevuld met twee masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De invulling van deze sessies is aan jou: waar loop je tegenaan? Waar wil je beter in worden? Je kiest uiteraard zelf je coach(es) uit. Zo ben je zeker van een goede match.

Wil je meer weten over de inhoud van de masterclasses?

Vraag de brochure aan!

Wil je een proefcollege volgen?

Schrijf je in!

Brochure aanvragen

Contact