Programma Advanced Selling

  • Start: 19 november 2020
  • Duur: 7 maanden
  • College: donderdagavond

Het Advanced Selling programma geeft jou de tools die je nodig hebt bij het overtuigen van de klant. Met masterclasses en persoonlijke coaching, duiken we in de psychologische en procesmatige kant van sales. Je vult jouw expertise aan met nieuwe technieken, die jou helpen het vertrouwen van de klant te winnen.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding past bij jou als je een commerciële hbo-studie hebt afgerond en tot vier jaar werkervaring hebt in een salesfunctie. Je hebt het salesvak onder de knie, en merkt dat je toe bent aan een verdiepingsslag. Omdat je klaar bent voor de volgende stap in je salescarrière en het verschil wil maken aan tafel bij de klant!

Deze opleiding is onderdeel van het Your Ability Program, maar je kunt de opleiding ook los volgen. Daarnaast bieden we deze opleiding aan voor salesteams. Zowel de hele opleiding, als losse onderdelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Masterclasses en coachingsessies

Gedurende ruim een half jaar volg je tweewekelijks op donderdagavond van 18.30 tot 21.30 uur masterclasses en coachingsessies in Amersfoort. Persoonlijke coaching is een belangrijk onderdeel van het Advanced Selling programma. De invulling van deze sessies is aan jou: waar loop je tegenaan? Je kiest zelf je coach(es) uit. Zo ben je zeker van een goede match.

Studielast en kosten

De masterclasses en coachingsessies komen uit op een studiebelasting van 220 uur. De investering voor het opleidingsprogramma bedraagt 2.995 euro. Volg je de opleiding als onderdeel van het Your Ability Program? Dan betaalt jouw werkgever voor de opleiding.

Deadline voor inschrijven

Wil je dit programma volgen? Leuk! Schrijf je voor 12 november 2020 in. Je kunt je online inschrijven via het onderstaande contactformulier. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Brochure aanvragen

Contact