Bouwen aan
jouw carrière

Het Your Ability Programme

Wil jij alles uit jouw commerciële carrière halen? Volg ons Your Ability Programme! Wij matchen je met een bedrijf dat jou de ruimte biedt om te groeien. Je volgt een half jaar een post-hbo opleiding die aansluit bij het werkveld. Ondertussen staat een jaar lang een coach voor je klaar om je te begeleiden in je persoonlijke groei.

Veel hbo opleidingen bieden de vakken sales of digital marketing. Maar geen enkele opleider zet deze onderwerpen 100% centraal. De Your Ability Business School wel! Volg een opleiding van een half jaar. Je wordt getraind door professionals uit het werkveld in onderwerpen waar je op de werkvloer écht wat aan hebt. Zoals social selling, visualisatietechnieken en growth hacking, of praktische SEO en SEA tips, user experience en neuromarketing.
Iedere sales- en marketingafdeling staat te springen om commercieel talent. Helaas ervaren organisaties vaak een kloof tussen de mensen die solliciteren, en de behoeften van hun afdeling. Ze missen praktische kennis en de juiste persoonlijke skills. Wij brengen deze ambitieuze organisaties met jou in contact. Met jouw deelname aan ons Your Ability Programme, ben je zeker van een uitdagende opdrachtgever die in jou investeert. Zo ga jij een glansrijke carrière tegemoet!
Ik maak mezelf waardevoller op de arbeidsmarkt: ik specialiseer me in het salesvak, behaal een post-hbo opleiding én doe fulltime werkervaring op. –  Wouter Hafkamp

Sales of digital marketing?

Wij bieden twee soorten programma’s aan: het Your Ability Sales Programme en het Your Ability Marketing Programme. Bij ieder programma hoort een passende post-hbo opleiding: Sales & Accountmanagement of Digital Marketing. Onze opleidingen sluiten perfect aan bij het werkveld. Dit maakt dat jij tijdens het college al bedenkt hoe je het morgen op de werkvloer gaat toepassen! Over werkvloer gesproken: wij regelen ook een uitdagende job voor je in een ambitieus salesteam of digital marketingteam. Waarin ga jij je specialiseren?

Contact