Fotodagboek van: Victor

Victor werkt via YourAbility bij Stichting TeamAlert als Inside Sales. Vorige week heeft hij een fotodagboek bijgehouden om jullie een kijkje in de keuken te geven. Veel kijk- en leesplezier!

Maandagochtend 16 oktober | Goedemorgen, een nieuwe week! Ik start niet iedere week springend in een morphsuit hoor. De morphsuit lag op kantoor en we moesten even controleren of hij nog heel was. En dan schiet ik hem wel even aan. Ik ben de beroerdste niet!

Maandagochtend beginnen we altijd met een weekstart. Dan evalueren we de afgelopen week en stellen we doelen voor de nieuwe week. Daarna kunnen we aan de slag. En van al dat werken krijg je honger. Een tosti doet wonderen.

Dinsdagochtend 17 oktober | Ik pak altijd vanuit Arnhem de trein naar Utrecht en daarna wandel ik richting TeamAlert. Als het droog is… is dat best een feest.

Op dinsdag ga ik eerder weg bij TeamAlert. Ik werk nog twee uur in de week voor YourAbility. In die twee uur doe ik wat klussen op het gebied van grafisch vormgeving. Normaal gesproken kan ik na die twee uur meteen aanschuiven voor het avondeten bij de opleiding en daarna bij de lessen. Dit keer was het herfstvakantie en ging de training niet door. Ik hoefde mij niet te vervelen. Er lag genoeg werk voor YourAbility zodat ik nog wat langer door kon (en het al donker werd…).

Woensdag 18 oktober | Waarom op een bureaustoel zitten als er ook een skippybal is?

Ik werk graag met to-do-lijstjes. Anders onthoud ik totaal niet wat ik moet doen, haha.

Donderdag 19 oktober | Verrassing! Iedereen bij TeamAlert kreeg een reep chocola met een persoonlijke tekst. Ik heb op 29 december (na de kerst dus) een project in kunnen plannen. Dat is blijkbaar nog nooit gebeurd! Oh, en over Kerst gesproken. Al op zoek naar een kerstcadeau? Ik verkoop sokken (Victory sokken) voor leuke prijsjes. Jaja, je doet aan sales of je doet het niet.

Als je even helemaal vastloopt en je hersenen blijven steken… dan moet je even tekenen! De bovenste olifant is van mij. Die onderste (een olifant met snorharen?!) is van een collega.

Op donderdag is Bart bij TeamAlert. Van lang stilzitten wordt niemand beter en Bart is nou eenmaal niet heel groot. Dat vraagt om bokje springen.

Vrijdag 20 oktober | Altijd in oplossingen denken! Ik verstel de hoogte van mijn computerscherm gewoon met boeken.

Op vrijdag ga ik na een borrel naar huis. Hopelijk vonden jullie het leuk om met mijn week mee te kijken! Ook via YourAbility aan de slag? Er wordt driftig gezocht naar nieuwe collega’s :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *