Betere mensen,
betere resultaten

Jouw commerciële team verbeteren

Wil je jouw medewerkers op de sales- en digital marketingafdeling naar een hoger niveau tillen, maar heeft jouw organisatie hier niet de tijd en middelen voor? Of heb je moeite om nieuwe, goede mensen aan te trekken? Bij Your Ability ben je aan het juiste adres. Wij weten naar welke kennis, vaardigheden en soft skills jij op zoek bent. We kunnen jouw medewerkers hierin opleiden, of we vinden nieuwe high potentials voor jouw team!

Ieder jaar studeren duizenden commerciële starters af. Ze zijn globaal klaargestoomd, maar de nodige skills ontbreken nog. Ze missen nét de inzichten die voor betere resultaten zorgen. Dat gat vult onze Your Ability Business School op met geaccrediteerde post-hbo opleidingen. De lesinhoud baseren we op input die wij vanuit organisaties én medewerkers krijgen. De materie is daardoor direct toepasbaar op de werkvloer.
Wij hebben een neus voor high potentials, oftewel: ruwe diamanten. Hoe we die vinden? Door ons relevante netwerk van startende én ervaren mensen in de sales en digital marketing. We weten waar organisaties en kandidaten naar zoeken, en kunnen zo een goede match maken. Laat het werven van goede mensen daarom aan ons over en plaats jouw vacature bij Your Ability. We gaan graag voor je aan de slag!
De docent speelt tijdens de colleges meteen in op mijn situatie. Terwijl ik luister, bedenk ik al hoe ik het morgen gaat toepassen in mijn werk. –  Jens Tybout, Accountmanager

Het Your Ability Program

Wil je verzekerd zijn van een topper in jouw team? Laat ons een kandidaat werven én opleiden. Met het Your Ability Program ontwikkelen high potentials zich optimaal binnen jouw organisatie. Het programma bestaat uit drie onderdelen: een passende werkgever (jij), een post-hbo opleiding en persoonlijke coaching van ervaren specialisten uit het werkveld. Een belangrijk onderdeel hiervan is de ontwikkeling van soft skills. Deelnemers leren zichzelf kennen, waardoor ze sterker in hun schoenen gaan staan én de klant beter van dienst kunnen zijn. Wat wil je nog meer?

> Alles over het Your Ability Program

 

Contact